• Суміш для кладки клінкерної цегли Сіра

Країна.
Вага
  • Модель: 3122
  • Є в наявності

Суміш для кладки клінкерної цегли Сіра

  • 200.82 грн

Суміш кладочна «Фасад» для клінкерної цегли застосовується для зведення лицьових фасадів з клінкерної цегли, а також для кладки стін підвалів та фундаментів іншими виробами з низьким (>6%) водопоглинанням.

 

Суміш виробляється 4-х базових кольорів: біла, сіра, коричнева, чорна.


< span style="font-size:14px;">Інструкція по застосуванню суміші кладки «FASAD»

< Область застосування: Кладочна суміш «FASAD» застосовується для будівництва лицьових фасадів з кераміки та силікатної цегли. , керамічного блоку та каменю, бутового каменю та бетонних блоків, а також для кладки стін підвалів та фундаментів.

Товщина шва від 6 до 40 мм.

Склад: Кладочна суміш «FASAD» виготовлена ​​на основі високоякісного портландцементу, мінеральних компонентів та функціональних добавок.

Властивості: Кладочна суміш «FASAD» високоеластична, водостійка і морозостійка (мінімум 50 циклів ), має стабільну якість, економить час на будівельній ділянці, зручна у застосуванні, екологічно безпечна.

;">Приготування розчину: Кладочну суміш «FASAD» засипати в ємність з водою в пропорції 3,5-4,0 л води на 25кг (мішок) суміші і перемішати змішувачем з насадкою або вручну до однорідного стану без грудок та згустків. Витримати 5 хв. і перемішати ще раз.

Пропорція води коригується експериментальним шляхом залежно від ступеня вологопоглинання матеріалу та атмосферних умов. Розчин кладки необхідно використовувати протягом 3-х годин. Для приготування використовуйте чисті ємності та інструмент.

Порядок роботи: Кладочна суміш «FASAD» наноситься рівномірно на поверхню за допомогою кельми, сталевого шпателя або терки. Рекомендується товщина шару - від 6-40 мм. Час затвердіння суміші залежить від характеру основи, температури та відносної вологості повітря і становить мінімум 24 години. Після закінчення робіт інструмент необхідно помити.

Рекомендації: Роботи необхідно виконувати відповідно до будівельних норм і правил при температурі повітря від +5 до +30°С. Найбільш ефективний результат досягається при температурі +20 С і відносної вологості 60%. У разі використання суміші кладки в нестандартних умовах, необхідно самостійно провести випробування або проконсультуватися з виробником. В інших умовах робочі параметри суміші можуть змінитися.

Примітка: Кладочна суміш «FASAD» містить цемент, що викликає лужну реакцію в момент гідратації, тому при роботі необхідно берегти очі та шкіру. При попаданні розчинної суміші в очі, негайно їх промити водою і звернутися до лікаря.

Зберігання: Суху суміш кладки «FASAD» необхідно зберігати в щільно закритих мішках (найкраще на піддонах), в сухих приміщеннях. Термін зберігання 12 місяців з дня виготовлення.

Витрата: В середньому витрачається від 25 кг суміші на 1м2 залежно від товщини шару, що наноситься, і товщини стіни.

Нещодавно переглянуті товари

Замовити зворотній дзвінок
Залишіть свої контакти і ми вам обов'язково передзвонимо.